MarktPlaza

Prachtige blokhut voor 4 personen in de Duitse Eifel

433x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit prachtige chalet is gemaakt van ronde boomstammen in Canadese bouwstijl en ligt aan het riviertje de Urft direct aan de rand van het Nationaalpark Eifel met directe verbinding aan de Premium Wandelwegen 'Eifelsteig' en 'Wildnis-Trail. Het chalet is geschikt voor 4 personen.

Aan alles is gedacht: Een houtkachel, een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, magnetron, oven, etc. Wifi aanwezig. Er is 1 slaapkamer en een mezzanine, en een badkamer met douchecabine en wastafel. De woning ligt op de eerste verdieping van het chalet.

Op het terrein kunt u tegen betaling gebruik maken van de sauna of de grillhut. Er zijn speeltoestellen. Huisdier toegestaan.

Prijs voor 2 nachten: € 352. Bij de prijs inbegrepen zijn handdoeken, bedlinnen, eindreiniging en de kosten voor verwarming, water, stroom, toeristenbelasting.

Meer informatie: https://www.ardennenplezier.nl/?p=9816

GEEN RESERVERINGSKOSTEN

Mail of bel voor meer informatie over de vakantiewoningen of bel 0570-615994 (of 0031570615994 vanuit België) om te reserveren! Wij zijn 7 dagen per week te bereiken van 10.00 tot 22.00 uur.