MarktPlaza

2 persoons studio met zwembad in Aups Zuid Frankrijk

156x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Rustig gelegen studio naast villa Belle Vue op een terrein van 2500 m² geheel omsloten door hekwerk met elektrische toegangspoort.

Studio

Aantal personen: 1 tot 2

Aantal badkamers: 1

Lokaal Nederlands spekend contactpersoon aanwezig

Gebruik van zwembad in overleg / beveiligd met hekwerk

Wifi aanwezig

Afgesloten tuin

Veel privacy en toch maar op 150 meter vanaf het dorp

Indeling van de studio :

Studio van 24 m2 voorzien van twee 1 persoons bedden van 90 x 200 cm.

Badkamer met douche, toilet en wastafel.

Keuken met koelkast, 2pits inductieplaat, magnetron, koffiezet apparaat, waterkoker en alle verdere benodigheden in de keuken. Wasmachine beschikbaar.

Buiten: Terras met zit- en ligstoelen, voorzien van een pergola zodat u naar keuze in de schaduw of de zon kunt zitten. Eigen opgang om te voet naar het dorp te gaan met afsluitbaar hek.

Voor de auto gebruikt u het grote toegangshek en u kunt u auto bij de studio parkeren.

Het zwembad kan in overleg gebruikt worden.

Er is gratis Wifi in de studio

De villa is gelegen op nog geen 150 meter van het gezellige centrum van Aups waar elke woensdag en zaterdag ochtend de Provençaalse markt gehouden wordt.

In het dorp zijn diverse goede restaurants en gezellige terrasjes te vinden een slager, bakker, afhaal pizza, kleine supermarkt, diverse leuke winkeltjes een antiekwinkel, kapper, schoonheidssalon en zelfs een traiteur.

Ook een krantenwinkel waar verschillende Nederlandse kranten te koop zijn, een apotheek en een Nederlandstalige arts zijn allemaal op loopafstand te vinden.

Het uitzicht vanuit de villa is over het dorp van Aups en het achterliggende heuvelland.

Aups en omgeving bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie. Het centrum van Aups met zijn gezellige markt onder de platanen heeft een streekfunctie voor de regio.

Door de centrale ligging van Aups is dit een uitvalsbasis voor allerlei vakantie activiteiten zowel voor de relaxte als de actieve vakantieganger. In de directe omgeving bevinden zich op ca. 15 min rijden zowel het Lac St. Croix om te zwemmen, zeilen en kanoën, als de Gorges du Verdon waar je kunt wandelen, kanoën, mountainbiken en diverse outdoor sporten kunt beoefenen als raften, parapenten, bergklimmen etc.

Golfen is mogelijk op de mooie banen Barbaroux bij Brignoles en St. Endreol bij Le Muy en natuurlijk ook nog op de vele fraaie banen langs de kust.

Ook de cultuurliefhebber zal zich niet vervelen.

Er is een groot aanbod van concerten, exposities en musea.

Kortom een vakantie in Aups biedt mogelijkheden genoeg voor iedereen, jong en oud, actief of passief, liefhebbers van natuur en cultuur en voor degenen die de gezellige middeleeuwse dorpjes van de regio willen bezoeken.

Aups is omgeven door bekende wijnhuizen waar je de heerlijke Franse wijn kunt proeven en kopen, enkele voorbeelden hiervan zijn St. Jean de Villecroze, Chateau de Berne, Chateau Thuerry, en een groot aantal kleinere wijndomeinen.

Er is bijna elke dag wel ergens in de buurt een gezellige Provençaalse markt

Prijzen :

Laagseizoen 1 januari t/m 15 april € 400,- per week

Midden seizoen 15 april t/m 1 juli € 500,- per week

Hoogseizoen 1 juli t/m 2 september € 600,- per week

Midden seizoen 2 september t/m 28 oktober € 500,- per week

Laagseizoen 28 oktober t/m 1 januari € 400,- per week

Deze prijzen zijn exclusief eindschoonmaak € 50,- / Lakenpakketten, handdoeken en badlakens 15,-- euro per persoon, de plaatselijke toeristenbelasting en de borg