MarktPlaza

2 Super luxe Chalets op top locaties in lente, zomer en herfst

555x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Altijd genoten van uw dure strandvakanties, maar toe aan iets anders? Jaren duur gekampeerd en nu toe aan pure luxe in een prachtige villa? Iets te vieren met de familie?
Onze twee eigen chalets vervullen al uw wensen voor een zeer betaalbare prijs!
Met een adembenemend uitzicht op het National Park Hohe Tauern waar jong en oud kan wandelen, fietsen, zonnen en zwemmen, wacht Chalet Brammetje 4 tot 10 volwassene + 2 x jeugd-bed (75x155) en 2 baby's op uw komst om uw hart te stelen!
Op het zonnige balkon staan luxe stoelen voor u klaar. Als u eenmaal zit bent u er met moeite uit te krijgen door de rust en het waanzinnig mooie uitzicht. Met uw ellebogen rustend op de balkonrand kijkt u het dal in, waar u auto`s langs de rivier ziet kruipen, waar de schittering van water u de weg wijst naar een recreatiemeer voor jong en oud, en waar vele wandel en fietspaden wachten op uw komst. De liften in Neukirchen en Hollersbach zijn binnen tien auto minuten te bereiken, en vanaf het chalet zijn prachtige wandelingen uitgezet.
Met uit alle vensters een prachtig uitzicht naar de Oostenrijkse bergen steelt Chalet Xieje en Chalet Happy, moeiteloos uw hart. Al bij uw ontbijt prikkelen de eerste zonnestralen op het balkon en deze pas te verlaten bij de ondergaande zon. De dierlijke bewoners van het aangrenzende bos prikkelen uw zintuigen oor en oogstrelend. Het fluiten van de vogels, het geklop van de specht, eekhoorntjes in de bomen klimmend en bij voldoende stilte de reeën kunnen zien door het keukenraam.
Moe en voldaan na de activiteiten van de dag neemt u een douche of bad in een van de 5,4,3 badkamers, gunt u uw lichaam een moment rust op een 2.10 lang kwaliteit- bed in een van de slaapkamers. Een huisgenoot bereidt de maaltijd in de luxe keuken, een vriend beluistert muziek, de kinderen spelen een spel in de kamer of kijken een dvd (alles voorradig) en opa ligt met een kleinkind op zijn knieën voor de houtkachel (Chalet Brammetje en Chalet Xieje) en gooit er nog een blokje op. Oma ontkurkt neuriënd een fles wijn.
Dit alles ligt onder handbereik!

Kijk onder www.luxechaletsoostenrijk.nl , surf naar de Chalets Xieje of Chalet Brammetje en bekijk de site, foto`s, prijzen, bezetting enz. Ook in de winter een aanrader.

onze website wordt dagelijks up to date gehouden!
Niet roken- Geen huisdieren.