MarktPlaza

Erve Getkot luxe vakantiehuis Ootmarsum

643x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wilt u genieten van de rust in de mooie natuur? Dan is Erve Getkot een prachtige plek voor u.

In het buitengebied van Ootmarsum, het buurtschap Nutter in Twente, staan drie luxe en sfeervolle vakantiehuizen. Omgeven door de rustieke omgeving waar de natuur u uitnodigt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken.
Vanuithet vakantiehuis heeft u uitzicht over de essen en de weilanden, waar u ongestoord kunt genieten van de rust. Maar ook het bezoeken van het authentieke toeristenstadje Ootmarsum is een ware belevenis. De vele bezienswaardigheden waar u gewoon niet aan voorbij kunt.

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte, tot rust komen en volledig ontspannen!

Dus of u nu wilt fietsen of wandelen door de natuur, cultuur wilt snuiven, of u tegoed wilt doen aan de vele galerieën in Ootmarsum, er is voor elk wat wils.


Elk vakantiehuis is stijlvol en luxe ingericht en zijn van alle gemakken voorzien.U heeft keuze uit, twee 4-pers. vakantiehuizen (2 slaapkamers) en één 6 persoons vakantiehuis (3 slaapkamers).
Elk vakantiehuis is voorzien van, een keuken met de nieuwste apparatuur, een woonkamer met houtkachel, een badkamer met ligbad, comfortabele banken en lekkere bedden. Zodat u uw dag uitgerust kunt beginnen. Ook is er in de twee 4-pers vakantiehuizen een infrarood sauna aanwezig!

Zowel de badkamer als het toilet en een van de slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Kijk voor prijzen en ervaringen van gasten op onze website: www.ervegetkot.nl


Wij hopen u graag te mogen verwelkomen in de vakantiewoningen van Erve Getkot!