MarktPlaza

Villa Violeta Algarve vakantiehuis met uitzicht op zee

407x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze unieke vakantie villa in de Algarve Portugal is alleen in de zomermaanden te huur. Dit 2-6 persoons vakantiehuis is omgeven door de natuur en ligt op een perceel van 6000 m2, op slechts 20 minuten rijden van Faro. De huurwoning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een ingerichte keuken en een ruime woonkamer met houtkachel. Alle slaapkamers zijn voorzien van ac. Deze vakantie villa te huur heeft een verwarmt privĂ© zwembad met buitendouch, een tuin met tropische planten en verschillende terrassen. In de tuin zijn er naast de overdekte patio ook diverse schaduwrijke plekken. Voor de zonliefhebbers zijn er bij het zwembad ligbedden aanwezig. Een buiten BBQ  op houtskool  staat klaar voor gebruik. Een recent aangebouwd gedeelte is alleen voor de eigenaar toegankelijk, maar zal tijdens uw aanwezigheid niet bewoond worden.
Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht op het heuvelachtige landschap van de Algarve met sinaasapel- en olijfbomen en zeezicht over de Golf of Cadiz. Prachtige zonsopkomsten kleuren de lucht rood en boven de zee zie je steeds veranderende wolkenformaties. Een perfecte locatie om te ontspannen, maar ook een prima startpunt om de schoonheid van de Algarve Portugal te ontdekken.
Winkels en restaurants zijn te vinden op slechts 3 km afstand in het pittoreske Estoi. Het vissersdorpje Olhao heeft elke dag een verse vis- en groentemarkt. De mooiste schelpen en de grootste kolonie zeepaardjes bevinden zich in het nationale park van Ria Formosa, op 15 minuten rijden. Neem de mogelijkheid om met een boot over te steken naar een van de eilanden en geniet van lange wandelingen door dit unieke beschermde gebied. Wandel  langs de zoutpannen en spot een flamingo of een van de vele andere vogelsoorten die hier verblijven.
Gezien de centrale ligging in de Algarve zijn de meeste bezienswaardigheden binnen een uur rijden. Een auto is aan te bevelen. Deze kunnen door verschillende bedrijven op de luchthaven van Faro worden gehuurd.  
Villa Violeta; Een oase van rust met een adembenemend uitzicht op de glooiende heuvels van de Algarve en de Golf van Cadiz.