MarktPlaza

Costa Blanca, leuk vakantiehuis in Rojales vlijkbij natuurgebied

528x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Weer een nieuw huis bij Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen in de verhuur!
registratienummer Comunidad Valencia: aangevraagd
In Rojales, in de wijk Ciudad Quesada II, boven de golfbaan, aan de Calle Sierra del Montsec, ligt deze geschakelde woning aan een rustige weg. Dit gezellige huis is geschikt 5 personen en is ong. 65m2. Het huis heeft veel terrassen, open en overdekt, in of uit de zon, u kunt maar kiezen.
De gasten mogen gebruik maken van het ruime gemeenschappelijke zwembad met zonneterras.
Door de zeer gunstige zon- en windligging (pal zuid) is dit huis zeer geschikt om te overwinteren. Overwinteren gedurende de maanden november t/m maart kost 475€ per maand (excl. elektra en waterverbruik, eindschoonmaak en borg). Hier is de speciale link voor de winterverhuur: http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/calle-sierra-del-montsec-8/?winter=true
Het 14 km. lange strand van Guardamar bereik u in 10-15 minuten rijden. In Rojales is er elke donderdag een gezellige markt.
Via de privé weg (geen doorgaand verkeer) komt u bij de woning. De auto kan op eigen terrein geparkeerd worden met een afgesloten hek.
Er is een open keuken, een gezellige woon/eetkamer. Via de ruime binnen patio kunt u met een trap naar het heerlijke zonnige dakterras met mooi uitzicht over de urbanisatie naar het natuurpark El Recorral.
Er zijn 2 slaapkamers, met voldoende kastruimte. Er is een ruime badkamer met ligbad, wastafel en toilet. In het torentje op het dakterras is nog een extra slaapgelegenheid (1 pers.)
De woonkamer voorzien van airco. De gasten mogen gratis gebruikmaken van de WIFI.

Prijzen: Laagseizoen 55,- euro per nacht, Tussenseizoen 65,- euro per nacht en voor het Hoogseizoen 75,- euro per nacht. Deze prijzen zijn excl. verbruik van elektra en water. Eindschoonmaak 90,- (onder voorbehoud) euro, borg 300,- euro
Kijk op onze website voor uitgebreide informatie, veel foto’s en actuele bezetting. U kunt online reserveren.
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/calle-sierra-del-montsec-8/