MarktPlaza

COSTA BLANCA MODERN VAKANTIEHUIS, BENIJOFAR

378x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Aan de rand van het leuke Spaanse dorpje Benijofar, aan de zuidelijke Costa Blanca, in een in ontwikkeling zijnde wijk, ligt deze moderne tussenwoning op de residensial Les Ortiugues.
Alle voorzieningen, terrasjes, winkeltjes en restaurantjes liggen op loopafstand en de grotere supermarkten zijn ook in de buurt.
Het is ongeveer 10-15 minuten rijden naar de prachtige zandstranden van Guardamar del Segura. Dagelijks zijn er gezellige markten in de omliggende plaatsen.
Het huis is geschikt voor 4 personen, heeft een ruime woon- eetkamer en een moderne, open luxe keuken, 2 slaapkamers (met airco) en 2 badkamers.
Het huis heeft het ruim dakterras met een weids uitzicht over de hele omgeving. Er is ook een zonnig terras, met een comfortabele lounge set, grenzend aan de woonkamer.
Er is een heerlijk gemeenschappelijk zwembad, met een (kunst) gras gedeelte om te zonnen, is dat genieten of niet? ’s Avonds gezellig de BBQ aan en uw dag kan niet meer stuk.
De gasten mogen gratis gebruik maken van de WIFI.
Door de gunstige ligging t.o.v. de zon is het huis uitstekend geschikt om te overwinteren in de maanden januari t/m maart voor de zeer scherpe huurprijs van 595€ per maand, excl. verbruik van elektra, borg en eindschoonmaak
Op dit moment is het huis nog niet volledig ingericht omdat het net opgeleverd is. Dit zal vanaf eind juli 2017 wel het geval zijn.


Avda Corazon de Jésus 72, 4 pers. geschakelde moderne woning, gemeensch. zwembad.
Afgesloten parkeerplaats
Prijs laag- 60€/420€, tussen- 67€/469€ en hoogseizoen 79€ per nacht/553€ per week
Geen huisdieren Incl. WIFI
Eindschoonmaak 125€, borg 300€
Verbruik van elektra wordt, achteraf, apart afgerekend
registratienummer Comunidad Valencia: VT-4461100-A
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/avda-corazon-de-jesus-72/