MarktPlaza

Een luxe 4 kamer appartement aan de Costa del Sol direct aan zee

88x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te huur een luxe Appartement direct aan zee !! De zon voelen, het geluid van de zee horen en ontkomen aan de stress van alledag,dat kan in ons appartement Bedelmar Playa aan de Costa del Sol in Benalmádena, direct aan de middellandse zee.

De Costa del Sol, ook wel “Zonnekust”, of “ Sun Coast” genoemd, is een van de zonnigste plaatsen van Europa en de beste vakantiebestemming voor de gemiddelde temperatuur, het aantal zonuren en de verscheidenheid in de natuur en bezienswaardigheden.

Het appartement is gelegen in de populaire urbanisatie Torremuelle dat ligt in de provincie Malaga,in de gemeente Benalmádena Costa en is een bevoorrechte plek om verschillende redenen.
De geografische,klimatologische infrastructuur en een mix van rust en genieten.
Er zijn verschillende strandjes, zandstranden,kiezel-stranden en rotsen.

Op korte afstand van de kust,zijn leuke plaatsjes,zoals Benalmádena Pueblo en Arroyo de la Miel,kortom teveel om op te noemen.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers 1 met bubbelbad, bidet en toilet.
1 Badkamer met douche en toilet De 3 slaapkamers zijn comfortabel met inbouwkasten..
De hoofdslaapkamer met 2 persoons bed ( 1.60 x 2.00 ) heeft zicht op terras en zee.
De 2e slaapkamer heeft 2 aparte bedden ( 90 x 1.90 ) en uitzicht op het terras en de zee
De 3e slaapkamer heeft een 2 persoonsbed (1.40 x 1.90 ) en grenst aan een groot privé terras,voorzien van 2 ligbedden 4 ligstoelen en een tafel met 2 stoelen, direct aan zee.

Het terras is deels overdekt en de rest geheel af te dekken met een electrisch zonnescherm. Een sfeervolle woonkamer / eetkamer grenzend aan een schitterende serre / terras met een adembenemend uitzicht op zee met als enig geluid de branding. Het appartement heeft een zeer complete keuken van alle gemakken voorzien Satelliet TV met Nederlandse en ook buitenlandse zenders, ook een Radio / Cd speler met USB is aanwezig. Het kleinschalige complex is voorzien van een zwembad met uitzicht op bergen en zee met douche gelegenheid. Een uitgebreide keuze aan uitgaan- mogelijkheden op loopafstand,

EXTRA INFORMATIE :Wij bieden afhaalservice op de luchthaven Malaga, welke wordt verzorgd door onze vaste chauffeur de kosten hiervoor zijn € 27,00. Uitgebreide informatie vind u op onze huurovereenkomst.