MarktPlaza

Wilt u deze zomer een huis huren ad zuidelijke Costa Blanca?

238x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ben zeker van mooi weer en wacht niet af of de zomer van 2020 wel een mooie zomer zal worden,

Reserveer daarom nu uw droomhuis aan de zuidelijke Costa Blanca. Nu hebt u nog volop keuze in schitterende villa’s, huizen en appartementen gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in Rojales, Benijofar, La Marina, Torrevieja, Guardamar, La Mata, Redovan, Bigastro, San Miguel de Salinas, Albatera, Catral of een zeer luxe villa aan de noordelijke Costa Blanca in Moraira
De accommodaties die wij verhuren zijn met privé of gemeenschappelijk zwembad. Ook kunt u bij ons terecht voor een luxe villa’s met een privé zwembad, met een schitterend aangelegde tuin van meer dan 2.000m2, of een luxe appartement een verwarmd zwembad.
De accommodaties die we verhuren zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Van alle gemakken voorzien. Prijzen in het hoogseizoen vanaf 38 euro per nacht tot 305 euro.
U kunt al onze accommodaties bekijken op onze website. Hierop vindt u per huis uitgebreide informatie, foto's, prijzen en beschikbaarheid.
Kijk dus voor het huren van een comfortabele, betaalbare villa, huis of appartement snel op onze website http://www.costablancavakantiewoningen.nl of stuur ons een mailtje met uw wensen.