Knusse 6-persoons stacaravan op gezellige mini-camping in Kerkwerve

 

Geplaatst 3 maanden geleden door VakantieZeeland.com (9x bekeken)

Knusse 6-persoons stacaravan op gezellige mini-camping in Kerkwerve

Omschrijving

VZ468 Stacaravan Kerkwerve 
 In Kerkwerve, één van de oudste parochies van Schouwen-Duiveland, kunt u deze comfortabele 6-persoons stacaravan huren.
Het is gelegen op een gezellige mini-camping met uitzicht op het natuurgebied Plan Tureluur. Het Nationaal Park Oosterschelde is met 500 meter ook vlakbij en het getijde water is uitstekend geschikt om te zwemmen. De omgeving leent zich prima voor het maken van heerlijke fietstochten en mooie wandelingen.

De mini-camping heeft enkele faciliteiten zoals een trampoline, kinderspeelplaats, kinderboerderij, tafeltennis, wasmachine en kinderanimatie tijdens de zomermaanden.

Met het huren van deze stacaravan in Kerkwerve heeft u alle ingrediënten in huis om er een fantastische vakantie van te maken.

- In principe is iedereen welkom (ook jongerengroepen, maar wij vragen u wel de zondagsrust te respecteren. Hierdoor is aankomst of vertrek op Zondag niet mogelijk.

 
VakantieZeeland.com is specialist in de online verhuur van vakantiehuizen in de provincie Zeeland. Vakantie Zeeland heeft al ruim 15 jaar ervaring in de recreatiebranche en heeft het SGR garantiefonds keurmerk. Kies uit ruim 400 vakantiewoningen en boek gemakkelijk & veilig online. 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Bel ons op +31 (0) 118-744025.Specificaties:

  • Regio: Zeeland
  • Stad of Plaats: Kerkwerve
  • Type vervoer: Eigen vervoer

Meer informatie
Klik hier voor Prijs & Beschikbaarheid!