MarktPlaza

2 Vakantiewoningen in Eifel & Moezel

266x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Welkom in ons huis “Alte Schmiede“ met twee gezellige ***vakantiewoningen, in het kleine dorpje Oberscheidweiler in de Vulkaaneinfel in de buurt van Manderscheid, Daun, Bernkastel-Kues of Cochem.
De accommodatie bestaat uit twee vakantiewoningen voor 4 of 5 personen, ieder met een aparte ingang. Elke woning beschikt over een volledig ingerichte keuken, twee aparte slaapkamers, woon/eetkamer met satelliet tv, dvd-speler, WLAN voor uw laptop en een badkamer met douche en toilet. Het huis heeft een tuin met tuinmeubilair en grillplaats voor iedere vakantiewoning apart. Aansluitend ligt een grote speelweide voor de kinderen met vele speeltoestellen. Fietsen zijn gratis te leen. Verder bieden wij u drank –en broodjesservice aan. De rustige omgeving en de prachtige natuur in het mooie Eifeldorp, zijn een garantie voor een ontspannen vakantie.
Er zijn vele bezienswaardigheden in de Vulkaaneifel te zien:                                                    
Talrijke wandel -en trekroutes leiden door het aantrekkelijke middelgebergte landschap. Opvallende bezienswaardigheden zijn de met water gevulde kraters/meer (in het Duits: Maar, bijvoorbeeld de Pulvermaar) en gestolde lavastromen van uitgewerkte vulkanen. De ruïnes van het kasteel Manderscheid, getuigend van het Middeleeuwse verleden, liggen in de onmiddellijke nabijheid. Een bezoek aan `t Vulkanhaus Strohn of de 120 ton zware Lavabombe,´t Maarmuseum of Vulkanmuseum, of de Eifeler Klokkengieterei is een zeker een bezoek waard. Een schitterend panorama uitzicht vindt u op `t Vulcano-Infoplatform in Steineberg. Klooster Himmerod en Klooster Springiersbach zijn een verlokkende uitdaging. In drie grote dieren/pretparken in de omgeving, kunnen zich de kinderen goed amuseren. Bijzonder populair is de Apenkloof in het dierpark Daun. Op 3 Km afstand ligt de Maare-Moezel-fietsroute, en vlak langs de vakantiewoning loopt de vulkanbike-trailpark voor mountainbikers en  de wandelweg “2-Bäche-Pfad“ , een Vulkaaneifel-Pfad met geocaching punten.  En nog veel meer …
In een paar autominuten rijdt u ook naar de wonderschone Moezel met zijn stadjes  Bernkastel-Kues, Cochem of  Trier, de oudste stad van Duitsland. Bezoek de spectaculaire
Geierlay-hangbrug op de Hunsrück met ruim 300m lengte/100m hoogte de grootste van Duitsland.

In de Eifel en aan de Moezel, finden motorrijes prachtige routes. Motoren kunnen geparkeerd worden in de oude smidse. De zeer centrale ligging van de vakantiewoningen  “Alte Schmiede“ bieden u de gelegenheid de heerlijke Eifel en Moezelregio in alle rust te ontdekken.

Prijzen voor vakantiewoningen I en II
per dag met 2 personen € 46,00
Ieder extra persoon per dag € 6,00
Huisdieren eenmalig € 20,00
Gastbijdrage € 1,50 voor volwassenen per dag.
Inclusief: Stroom, water, verwarming, Beddegoed, Handdoeken en de eindschoonmaak.
Vakantiewoning I, voor 2 tot 4 personen (65qm)

keuken, woon/eetkamer, badkamer met douche en toilet, 1x slaapkamers met 2 bedden,
1x slaapkamers met een stapelbed.

Ferienwohnungen Alte Schmiede

Familie Fischer

Auf dem Büschel 4

D-54533 Oberscheidweiler
Klijk op de website voor meer details en beschikbare periodes:
www.Ferienwohnung-AlteSchmiede.de