SVR Camping Eefting - Rohel - Friesland

 

Geplaatst 3 jaar geleden door UwBoeking - UwVakantie - UwCamping (52x bekeken)

SVR Camping Eefting - Rohel - Friesland

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

Kenmerken:

  • Type vervoer: Eigen vervoer

Omschrijving:
Zes kilometer van het pittoreske Friesche stadje Joure, en 500 meter van het Tjeukermeer ligt camping Eefting. De camping ligt naast de africhtingsstal, waar paarden gefokt en zadelmak gemaakt worden.

De staplekken zijn voorzien van water en stroom, en door de zoom van de bomen die om de camping heen staan kunt u ieder moment van de dag kiezen of u in de zon, of in de schaduw wilt vertoeven. Op het midden van het campingterrein staan diverse speeltoestellen, waaronder een trampoline. De stallen zijn vrij betreedbaar.

Door de bomen heen ziet u de paarden, schapen en koeien lopen. De zwaluwen vliegen rond, en wie weet, misschien ziet u een vos, hert of haas!
Op de fiets is deze omgeving een belevenis en met de auto zijn Joure en Heerenveen binnen tien minuten bereikt.

Tussen Lemmer Joure en Heerenveen ligt het plaatsje Rohel. Onze camping is gelegen nabij het Tjeukemeer,het grootste meer van Friesland. U kunt hier heerlijk genieten van rust ,ruimte en water .
Aan de noordoostelijke oevers van het Tjeukemeer ligt in het weidse landschap de boerderij van de familie Eefting, waar gelegenheid is tot kamperen bij de boer.

Adverteerder:
Naam: UwBoeking - UwVakantie - UwCamping

UwBoeking (punt) com- Het online reserveringssysteem voor Campings, Vakantiehuizen, Hotels en andere accommodaties.


Meer informatie
www.uwvakantie.com