MarktPlaza

Vakantiehuis op het prachtige eiland Ile de Ré, loopafstand van dorp en strand

161x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op het prachtige eiland Ile de Ré ligt ons vakantiehuis op slechts 300 meter van het leuke dorp Le Bois Plage, waar dagelijks een grote markt is. Het brede zandstrand is op 700 meter afstand.

Het vakantiehuis is gezellig ingericht met in de woonkamer een grote hoekbank, sfeervolle openhaard en satelliet TV met ontvangst van o.a alle Nederlandse en Franse tv zenders en gratis wifi.

De ruime keuken is voorzien een afwasmachine, magnetron, mini-oven en nespresso koffiemachine.

Er zijn 2 slaapkamers in dit vakantiehuis. Een slaapkamer is voorzien van een zeer comfortabel en nieuw Swiss sense boxspringbed, de tweede slaapkamer heeft een stapelbed en een éénpersoonsbed. De badkamer is uitgerust met toilet, wastafel en een bad met douche.

De grote tuin heeft meerdere terrassen. De Weber barbecue ontbreekt natuurlijk niet. Voorde kinderen zijn er 2 schommels. In de garage staan 2 fietsen gratis tot uw beschikking. Hier staat ook de wasmachine.

Ile de Ré, een eiland in Atlantische Oceaan, voor de kust van La Rochelle, is erg populair door het zachte klimaat, de prachtige, brede zandstranden, de mooie en schone zee en de authentieke dorpjes.


Ligging: Het gezellige dorp Le Bois Plage is slechts op 300 meter afstand. In het dorp is in het seizoen elke ochtend een braderie en een markt waar de heerlijkste, verse eilandproducten als vis, oesters, mosselen, langoustines, groenten en fruit verkocht worden. Verder zijn er allerlei leuke winkeltjes, fietsverhuurbedrijven, terrasjes en restaurants en uiteraard een supermarkt en een verrukkelijke bakker waar u vers stokbrood en croissants kunt kopen. Het prachtige, brede zandstrand van Le Bois Plage is op 700 meter afstand.

Huurprijzen 2020: €550- €1150 per week. Honden zijn welkom. Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid op Realux vakantiehuizen