MarktPlaza

Vale do Lobo - 2 slaapkamer appartement

158x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De 2 slaapkamer appartement "Acacias Sol" is gelegen in het exclusieve resort van Vale do Lobo in de Algarve Portugal met twee 18-holes golfbanen, 7 restaurants, supermarkt, tennisbanen, familiepark, wellness- en sportfaciliteiten. Het is ongeveer 22 minuten van de internationale luchthaven van Faro en op 1 km van het strand en watersportfaciliteiten.
 
 Het appartement met airconditioning bestaat uit een woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers met Wi-Fi en een breed scala aan Engelse, Nederlandse, Franse, Duitse en Portugese kabelzenders.
 
 Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping, in een blok van vier appartementen en is verdeeld over 3 verschillende niveaus. Het is ideaal voor en klein gezin of koppels. Het biedt plaats aan maximaal vier personen. Totale oppervlakte is 128m2.
 
 Op het eerste niveau is er een half open, volledig ingerichte, keuken (met koelkast, vaatwasser, wasmachine/droger, fornuis/oven, broodrooster, magnetron, waterkoker en Nespresso/filter koffiezetapparaat) die leidt naar een mooie lichte woonkamer en naar een terras met prachtig uitzicht.
 
 Op de tweede niveau is er een badkamer met ligbad en een ruime hoofdslaapkamer (tweepersoonsbed) met kledingkast en kluis.
 
 Op het derde niveau is er nog een badkamer met douche en een slaapkamer (2 éénpersoonsbedden) met kledingkast die uitkomt op een groot terras.
 
 Te huur voor korte (minimaal 6 dagen), midden en lange termijn.
 
 Korte termijn:
 - Sept: €230 per nacht
 - Okt: €210 per nacht
 - Nov-Dec €190 per nacht
 
 Mid/lang term*:
 - 1 maand €4000
 - 2 maanden €3300 per maand
 - 3 maanden €2600 per maand
 - 6 maanden €2100 per maand
 - 1 jaar €1950 per maand
 
 * Maandelijkse huurprijzen voor middellange/lange termijn zijn exclusief water, elektriciteit en internet. Deze worden gefactureerd gebaseerd op de actuele verbruik.
 
 Neem contact op als u meer vragen heeft of kijk voor meer informatie en foto's op kettingolivier.com