MarktPlaza

Verschillende Edelstenen hangers in een punt geslepen, aan een Koort.

82x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Super mooie edelsteenhanger aan een koord, waar je ook mee
kunt pendelen.

De totale lengte van de ketting is tussenn de 40 en 43 cm.

Keuze uit de: Aventurijn, Rozenkwarts, Bergkristal, Goudzandsteen, Tijgeroog, Amethist en Lapiz lazuli.

Korte uitleg wat de werking van de steen is:
Aventurijn: is een zacht werkende steen die je emoties in evenwicht brengt. Daarnaast werkt hij op het hartchakra en brengt daar evenwicht door blokkades zachtjes op te lossen en je te beschermen tegen het weghalen van je hartenergie door anderen. Ook lost hij negatieve gedachten en emoties op, oftewel rust in je hoofd en een ontspannen gevoel, wat een gunstig effect kan hebben op irritaties die via de huid naar buiten komen.
Rozenkwarts: is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozekwarts is een zachte steen die je helpt ontspannen en je helpt om weer toegang te krijgen tot je gevoel. Het is een steen die voor iedereen wel eens goed is om te dragen, een liefdevol gevoel zowel voor jezelf als voor de wereld. Voor kinderen helpt hij met groeiprocessen, door ze een veilige basis te bieden. Een ander aspect is het stimuleren van creativiteit.
Bergkristal: is een reinigende steen, die opruiming houdt in je energie-systeem en het daarna voorziet van nieuwe energie. Hij laat oude energie wegstromen zodat er plaats komt voor nieuwe energie. En dat merk je, het wordt rustiger in je hoofd en je krijgt een heldere kijk op situaties. Hij werkt op alle chakra’s en brengt ze in evenwicht.
Goudzandsteen: hij geeft energie, en vrolijkt je op, zodat je een positievere kijk op de wereld krijgt. In dat kader is hij goed geschikt als ondersteuning bij een behandeling voor depressie. Niet als vervanging van reguliere medicijnen, maar als steuntje in de rug.
Tijgeroog: is een steen die beschermend en aardend werkt. Hij versterkt de zonnevlecht, geeft je warmte en zelfvertrouwen. Negativiteit wordt teruggestuurd naar de afzender en wantrouwen wordt opgeheven. Het is een symbool van innerlijke kracht, het is een steen die krachtig en positief aanvoelt. Ook een steen die zorgt voor warmte, geborgenheid en vertrouwen tussen mensen.
Amethist: is een zeer veelzijdig kristal. Amethist is een reinigende steen, die evenwicht geeft in je aura. Ze activeert het kruinchakra, stimuleert je intuïtie en is kalmerend. Onder je kussen kan amethist helpen bij slapeloosheid. Op je keel gedragen stimuleert ze ook het keelchakra.
Lapiz lazuli: hij wordt aanbevolen voor lichamelijke zaken zoals: hart en milt, bloed en huid, epilepsie en beroerten, depressie, goed voor het haar. Verwarmt legt men hem op gezwollen plaatsen of pijnlijke zenuwen. Is verder voor een opgewekte stemming en een gezonde diepe slaap. Geeft zelfvertrouwen. Bevordert zorgzaamheid en idealisme, maakt bewuster van eigen mogelijkheden en daarmee zelfbewustzijn en standvastigheid. 

De vaste prijs per ketting is € 12,95.
De verzendkosten zijn voor de koper en bedragen € 2,20

De betaalmethode is: per ‘bankoverschrijving’ bij verzending, of ‘contant’ bij ophalen.

kijk ook eens naar mijn andere leuke advertenties met o.a sieraden, pendels enz.