JCB Fastrac 8310 - Siku 1029

 

Geplaatst 11 maanden geleden door Goodtoys (12x bekeken)

JCB Fastrac 8310 - Siku 1029
ConditieNieuw

Omschrijving

JCB Fastrac 8310

Met de topactuele JCB-tractor vult SIKU de serie van internationale trekkers aan. Dat de JCB-Newcomer bovendien beschikt over een volledig beweegbare voorlader, maakt hem nog aantrekkelijker om mee te spelen. De tractor in de typisch geelzwarte merkpresentatie van JCB kan worden gecombineerd met de overige trekkers, aanbouwdelen en aanhangers uit de blisterserie. Het cabinedak is afneembaar
 
SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naar duurzaam en uitdagend speelgoed voor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling in tweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam naar onze klanten toe, meer dan waar te maken.


Meer informatie
www.goodtoys.eu