Takara Transformers Masterpiece MP-39 Sunstreaker - PRE-ORDER

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Nickje (21x bekeken)

Takara Transformers Masterpiece MP-39 Sunstreaker - PRE-ORDER
ConditieNieuw

Omschrijving

Transformers Masterpiece MP-39 Sunstreaker - PRE-ORDER

Sunstreaker:
Sunstreaker is een autobot van het eerste uur en maakt deel uit van de crew van Convoy/Optimus Prime die met de Ark 4 miljoen jaar geleden op aarde stortte. In 1984, na het reactiveren van de autobots heeft Sunstreaker de aardse vorm gekregen in de vorm van de 80's supercar, Lamborghini Countach LP500 met turbocharger.
Sunstreaker is een van de betrouwbaarste strijders van Prime en heeft een tweelingbroer Sideswipe, welke een Countach LP500S is. (Zelfde model, zonder Supercharger). In tegenstelling tot zijn broer is Sunstreaker meedogenlozer en koelerl tijdens gevechten. Zijn vechtcapaciteiten zijn net zo goed. Sideswipe heeft ook een warmere band met de aardlingen en autobotcollega's dan Sunstreaker. Samen met Sideswipe staat Sunstreaker bekend om hun luchtworstelingen met de decepticon seekers (Jets), zgn. Jet-Judo.

De Masterpiece:
De MP van Sunstreaker kent veel poseabilities en wordt geleverd met een figuur van Chip. Verder komt Sunstreaker met een aantal faceplates en het alien masker. In autovorm pas de Lamborghini in de trailer van Convoy (Niet inbegrepen). Voor het eerst kunnen er bij de Masterpieces kleppen en deuren open in de carmode.

In november komt tevens de MP-12+ Lambor uit.
Dit is een cartoon accuratere versie van Sideswipe.

STATUS: PRE-ORDER
AANTAL: NOG 2 OVER VOOR PRE-ORDER
RELEASE: DECEMBER 2017
AANBETALING: € 30,00

PORTO: € 6,50
PAYPAL: +4%


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl