MarktPlaza

Vickywood Big Willow 160 daktent

25x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

De Big Willow 160 is een stevige kwaliteitstent met een lichtgewicht aluminium frame. Verwijder de tenthoes, vouw de tent uit en je bent klaar om te kamperen. De Big Willow is rondom voorzien van talrijke ventilatieopeningen met luiken die met behulp van de meegeleverde spanstangen permanent als overkapping gebruikt kunnen worden. Hierdoor kan de tent goed geventileerd worden, ongeacht de weersomstandigheden. Via de geïntegreerde aluminium ladder bereikt u via de apsis de daktent. De Big Willow tent is voorzien van een comfortabel matras voor een goede nachtrust. Daarnaast beschikt de tent over praktische opbergvakken voor je schoenen en een geïntegreerde LED-strip met USB-aansluiting voor extra gemak.

Het opzetten van de daktent is kinderspel. De Big Willow 160 is voorzien van 2 geleiderails en 4 montagebeugels aan de onderkant voor bevestiging op de imperiaal van uw auto. De montage is vergelijkbaar met die van een dakkoffer. De lengte van de steunbalk moet tussen de steunpoten minimaal 70 cm bedragen. De afstand tussen de twee dakdragers moet tussen de 60 en 90 cm liggen.

De montagerails en ladder zijn nog niet in de fabriek geïnstalleerd. Voordat u de daktent kunt gebruiken, dient u deze zelf in elkaar te zetten. In onderstaande video ziet u hoe u dit doet.

Hoogte
130cm
Lengte
340cm
Breedte
163cm
Binnenmaat Lengte
240cm
Binnenmaat Breedte
162cm
Binnenmaat Hoogte
126cm
Kleur
Goud
Totale gewicht
68 kg
Minimale afstand tussen dakdragers
60 cm
Maximale afstand tussen dakdragers
90 cm
Minimale afstand tussen steunpoten
70 cm
Maximale ladderlengte
230cm
Materiaal binnentent
polykatoen
Materiaal dak
Polyester