MarktPlaza

Villa v. 8 personen met zwembad op Mas Fumats in Rosas, Noord Spanje

134x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Naar Villa Garuda aan de Costa Brava in Spanje bent U met de auto slechts 1 dag rijden verwijderd van dit vakantieparadijs.


In de Baai van Roses met zijn fijne en kindvriendelijke zandstranden treft U in de nabije omgeving vele ontspannings mogelijkheden voor zowel jong en oud.
Tevens is er in de dichte nabijheid een grote keuze uit diverse golfbanen.
Ontdek nu alvast op uw gemak achter uw computer de vele mogelijkheden voor een fantastische vakantie !

Villa Garuda is gebouwd op 55 meter hoogte op de berg Mas Fumats in Roses, slechts 14 uur rijden vanuit Nederland. 

Roses ligt in het Noorden van Spanje aan de Costa Brava, plm 40 km over de Spaans/Franse grens.
Mas Fumats is een urbanisatie waar vele nationaliteiten hun woon- of vakantiehuis hebben.

Vanaf Villa Garuda naar Roses en boulevard en de mooie kindvriendelijke zandstranden is het slechts 3 k.m. Dit garandeert U een rustig verblijf.
Villa Garuda ligt aan een rustig parkje heeft geen voor / achter, boven / onder buren en is voorzien van 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en de hele woning is o.m. voorzien van wind-, en vliegenschermen en dubbele beglazing.

Vanaf het balkon en de tuinterrassen om het zwembad heeft U rondom zon en een prachtig vrij panoramisch uitzicht naar het zuiden over de baai van Roses met 's avonds de feeërieke verlichting .
De villa is geschikt voor een aangenaam verblijf tot maximaal 8 personen en is voorzien van 4 slaapkamers met dubbelbed. (geen tweepersoonsbedden), 3 badkamers voorzien van wastafel, douche, toilet waarvan 1 met extra ligbad alsmede een apart toilet bij de garderobe waarborgen ieders privacy.

De keuken is voorzien van alle comfort als magnetron / oven, 5 pits kooktoestel op gas (geen flessengas), koelkast met grote vrieskast, vaatwasser, borden, kopjes, pannen, bestek etc.
In een woord : compleet.
De villa is voorzien van (Nederlandse) satelliet TV met groot LCD scherm, geluidsinstallatie, CD speler etc. Bovendien krijgt u met 10 GB toegang tot het snelle 4G internet.

Een gezellige knusse inrichting met open haard en ruime eetkamer. De woonvertrekken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, het toilet , de keuken, de entree het open balkon en overdekt balkon (porche) bevinden zich op 1 verdiepingsvloer. (straatniveau).

Via een binnentrap naar "beneden" komt U uit op de tuinverdieping waar zich de wasmachine, badkamer 3, slaapkamer 4, de tuin, het zwembad en de terrassen met o.a. barbeque bevinden.

De slaapkamer is ook voorziwn van Satelliet TV en LCD scherm alsmede DVD speler en VHS afspeelapparatuur,
Via de zijtuin kunnen het zwembad en terrassen ook zonder trap bereikt worden!
De hele tuin is omheind en vanaf de straat bereikbaar via een (afsluitbaar) smeedijzeren hek.
Het iets verhoogde zwembad is 4 x 8 meter groot en voorzien van een romaanse trap met kindvriendelijke afloop tot maximaal 1 m 60 diepte.
In villa Garuda vindt U een informatie-, en gastenboek dat U verder inlicht over de mooie omgeving, activiteiten en bezienswaardigheden


Een week loopt van zaterdag tot zaterdag. De woning kan vanaf 16.00 uur betrokken worden en dient om 10.00 uur verlaten te zijn. Sleutels kunnen wij per aangetekende post versturen.
U mag 1 huisdier (hond of kat) meenemen.
Daarnaast hebben wij 2 x kinderstoel + kinderledikant beschikbaar.
In de huurprijs is inbegrepen : Toeristenbelasting, gebruik van gas, water, elektra, een set beddenlinnengoed voor het aantal geboekte personen en het onderhoud van het zwembad (2 x per week).
Evt. verwarmingskosten voor de periodes in het laag / winterseizoen worden naar verbruik of met een vaste toeslag in rekening gebracht.
Villa Garuda wordt schoon opgeleverd en dient na uw vertrek te worden schoongemaakt .
Tegen betaling van € 100,-- worden voor U schoonmaaksters ingehuurd die deze zware klus voor U klaren.

Ga voor meer informatie naar onze website www.masfumats.eu of email ons op jules(apestaartje)masfumatsvilla.com of telefonisch : (0031) 0646791301 / (0034) 690266800
Prijzen in het laagseizoen vanaf E 495,-- per week.