MarktPlaza

Volkswagen Amarok - 2.0 TDI 4Motion DC Highline | Inclusief APK en BEURT

504x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2011 - jun 2012
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 556 x 195 x 183 cm
Wielbasis: 340 cm
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 181 km/u
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 209 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Sperdifferentieel
- Stuurwiel multifunctioneel
Met deze Volkswagen Amarok kunt u weer jaren vooruit, de kilometerteller staat op 260364. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het Radio Rcd 310 system en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?
* Koopavond: Tiel donderdag tot 20:00
* Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voor een impressie van ons autobedrijf of route informatie kijk op www.auto-kardol.nl Graag tot ziens bij Kardol Autobedrijf, al ruim 30 jaar een begrip!!