MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.4 TSI GTE, Leder, navi, pano dak, 18' LM wielen, dealeronderhouden

524x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 2014 - jan 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 217 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 39 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Volkswagen Golf van het bouwjaar 2015 heeft 108323 kilometer op de teller staan. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het audiosysteem met dab-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend kan deze auto geleverd worden met Bovag Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Volkswagen Golf levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een dealeronderhouden auto met 108323 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2015. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Golf. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Meeneem prijs zonder garantie. Indien gewenst wordt de auto geleverd met:
Garantie pakket: Meerprijs €695,- onderhoudsbeurt volgens schema, nwe APK en 6 maanden BOVAG garantie.
Basis pakket: Meerprijs €325,- vloeistoffen op peil, nwe APK en 2 maanden garantie op draaiend gedeelte.