MarktPlaza

Volkswagen Golf Plus - 1.4 TSI 160PK DSG Highline | Navigatie | Trekhaak | 17 inch lichtmetalen velg

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2009 - dec 2013
Modelcode: VI, Typ 52
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.010 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 176 x 164 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 214 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Corn silk beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen velgen 17"
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Aux aansluiting
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Voorstoelen verwarmd
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Volkswagen Golf Plus een uitblinker in veiligheid en comfort. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, beige alcantara bekleding, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem van Pioneer brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Climatronic airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Volkswagen Golf Plus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam in Scherpenzeel via telefoonnummer (033) 277 37 00.
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!
Deze auto is geïmporteerd. Specificaties kunnen daardoor licht afwijken van vergelijkbare, in Nederland geleverde uitvoeringen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de details.