MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.2 TSI Trend Edition Airco I Stoeverwarming

441x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Metaalkleur
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Golf Variant. Het is een dealeronderhouden auto uit 2014, er staat 80397 kilometer op de teller. Tot de uitrusting behoren ook aluminium dakrailing, getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Deze Volkswagen is voorzien van multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Variant samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Tevens wordt deze auto geleverd met 6 maanden BOVAG Garantie. Wilt u met deze Volkswagen Golf Variant een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.