MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI 105PK CROSS | Clima | Cruise | Trekhaak

459x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2010 - apr 2014
Modelcode: 6R
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.590 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 170 x 151 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 795): BOVAG Garantie 6 maanden: Inclusief grote onderhoudsbeurt conform onderhoudsschema fabrikant en nieuwe APK, zie www.hvauto.nl/aflevering (pakket B)https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Extra getint glas
- Licht en zicht-pakket
- Metaalkleur
- Trekhaak afneembaar
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Executive-pakket
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Polo. Het is een dealeronderhouden auto uit 2013, er staat 64026 kilometer op de teller. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, automatische dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Dankzij climatronic airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Bekijk de volledige fotorapportages op onze website. Hvauto.nl heeft verschillende mogelijkheden om uw nieuwe auto afleveringsklaar te maken en garantie te verstrekken.Tevens ruilen wij vrijwel alle auto's in, neem voor meer informatie hierover contact op. Graag maken wij voor u een financieringsaanbod op maat.
Voor verdere inlichtingen en/of bezichtiging kunt u een afspraak maken met Harm van der Veen: 06-22450474 of Henk Oostingh: 06-27152601. Ons mailadres is info@hvauto.nl.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is hvauto.nl niet aansprakelijk voor eventuele druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.