MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 2.0 TFSI 200PK 4MOTION SPORT en STYLE

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Mooie, zeer complete VW Tiguan met sterke motor en volledig onderhoudsverleden. Wij hebben deze auto destijds geleverd en de inbouw van LPG verzorgd. Deze auto is dus bij ons bekend en bevind zich in een prima staat, zowel op technisch vlak als optisch. Deze sterke 2.0ltr motor in combinatie met de LPG installatie maakt het tot een aantrekkelijke reisauto met lage brandstofkosten. Deze VW Tiguan beschikt over alle comfortabele accessoires als airco, navigatie, stoelverwarming, panoramadak, wegklapbare trekhaak enz.
Wij leveren deze auto met nieuwe APK en onderhoudsbeurt.
Daar wij deze auto destijds zelf hebben geïmporteerd uit Duitsland en daar ingekocht hebben bij een bedrijf waar wij de meeste occasions vandaan halen en al een zeer lange relatie mee hebben kunnen wij U alle informatie verstrekken over deze auto van deze tijd en de tijd dat hij in NL is. Wij garanderen dan ook dat dit echt een super eerlijke occasion en kunnen dat ook aantonen.
Heeft U vragen over deze aantrekkelijke occasion of wilt U een afspraak maken voor een bezichtiging neem dan gerust contact op met ons via tel: 0623996182 of via mail: silvan@schrauwenauto.nl
Wij ontvangen U graag binnen ons bedrijf dat al meer dan 45 jaar bekend staat om zijn goede prijskwaliteitsverhouding in combinatie met een goede service.