MarktPlaza

Volkswagen Touran - 1.2 TSI COMFORTLINE BLUEMOTION 7Persoons /Navi/PDC/Clima

863x bekeken
6 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wilt u de auto graag van dichtbij bekijken en ervaren hoe de auto rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom! Hier bekijkt u op uw gemak ons aanbod, onder het genot van een kopje koffie. Maakt u van tevoren een afspraak, dan reserveren wij de auto van uw keuze terwijl u onderweg bent en weet u zeker dat niemand u voor is.
Wilt u uw oude auto inruilen? Geen probleem. Onze adviseurs taxeren de auto ter plekke en wij bieden u een goede prijs of vraag een indicatie via een online taxatie.
Afleverpakket € 895,- :
* 6 mnd. of 10.000 kilometer onderhoudsvrij
* APK
* Minimaal halve tank brandstof
* In- en exterieur reinigen
-
Over Martin Schilder, de geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1935. Toen startte grondlegger Martin Schilder in Limmen met de verkoop van rijwielen. De liefde voor auto’s bleek echter sterker te zijn. Amper twee jaar later stapte hij over op de verkoop van DKW-auto’s (nu Audi). In 1947 tekende Martin Schilder een dealerovereenkomst met de importeur van het Duitse merk Volkswagen en begon hij als een van de eersten in Nederland met de verkoop van de Volkswagen Kever. De combinatie van een succesvolle automerken en een goede relatie met de klanten zorgde ervoor dat Martin Schilder reeds 81 jaar een begrip is in Noord-Holland op het gebied van service en kwaliteit..
(Ofschoon deze website met de grootste zorg wordt bijgehouden behouden wij het recht op evt. typefouten en/of verkeerde uitvoeringsdetails).