MarktPlaza

Volkswagen Touran - 1.4 TSI 103KW Trendline

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2010
GVW: 2.130 kg
Afmetingen (LxBxH): 440 x 180 x 166 cm
Wielbasis: 268 cm
Topsnelheid: 200 km/u
CO2 uitstoot: 166 g/km
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Airbag uitschakelbaar
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Elektrische ramen voor
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- In diepte verstelbaar stuur
- IsoFix
- Middenarmsteun voor
- Radio voorbereiding
- Reservewiel
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Touran biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2010 heeft 160458 kilometer gelopen. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
De prijs is inclusief een onderhoudsbeurt volgens schema, een nieuwe APK en 6 maanden volledige BOVAG garantie. Ook wordt de auto afgeleverd met minimaal een halve tank brandstof en een uitgebreide poetsbeurt. Een vertrouwde sfeer, kwaliteit en een tevreden klant is waar wij voor staan en gaan. Is er iets onduidelijk of heeft u meer vragen? Bel gerust naar 0318-522964. Op zondag zijn wij gesloten
Onze advertenties zijn met zorg gemaakt, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.