MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 2.0TDi 84pk L2

454x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2011 - aug 2015
Modelcode: T5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 2.800 kg
Afmetingen (LxBxH): 529 x 190 x 199 cm
Wielbasis: 340 cm
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 19,7 s
Topsnelheid: 146 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 176 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterdeuren met ruiten
- Elektrische ramen voor
- Parkeersensor achter
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Elektronisch Sper Differentieel
- Houten vloer in laadruimte
- Scheidingswand met ruit
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
De prijs is exclusief btw en inclusief kosten rijklaar maken en optimale garantie met 6 maanden Europese dekking of resterende fabrieksgarantie. Standaard leveren wij onze auto’s af met Xtra Zeker BLUE Pakket met 130-punten-check, afleverinspectie en volledige autoreiniging. Met het GREEN of ORANGE Xtra Zeker Pakket kunt u uw zekerheid vergroten als langere garantie met Europese dekking, voor aflevering een onderhoudsbeurt zoals door de fabrikant is voorgeschreven, nieuwe APK, volle tank, korting op de eerstvolgende onderhoudsbeurt, en gratis winter- en zomerinspectie.
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Volkswagen Transporter een uitblinker in veiligheid en comfort. De comfortstoelen van deze Volkswagen Transporter staan bekend om zijn goede zithouding. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.