MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 Cheer up BlueMotion STOELVERWARMING/CRUISE CONTROL/NAVIGATIE

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2012 - sep 2016
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.290 kg
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterklep
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagage-afdekhoes
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Dynamic-pakket
- Elektrische ramen voor
- Executive-pakket
- Extra getint glas
- Leder-pakket
- Lederen stuurwiel
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem uitneembaar
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Bij het ontwerpen van de Volkswagen Up! stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De kilometerstand van deze goed onderhouden auto is laag, slechts 21080. De auto is van bouwjaar 2013. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Up! samen.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Up!. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Deze Volkswagen Up! heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. Met deze Volkswagen is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De Volkswagen is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Volkswagen voor een proefrit reserveren.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Rick Cars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.