MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 move up BlueMotion 5-Deurs Airco Navi Bluetooth Zeer Mooi

102x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2012 - sep 2016
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 354 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Executive-pakket
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Stuur verstelbaar
Een auto als de Volkswagen Up! biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2015, de teller staat op 140926 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn compacte motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Geniet van de ruimte en het comfort van deze Volkswagen Up!. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2015, er staat 140926 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Volkswagen? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Autobedrijf Schmidt, al meer dan 40 jaar het vertrouwde adres in Twente!
Bij alle auto’s boven de € 4.500 geven wij standaard 6 maanden BOVAG-garantie, een onderhoudsbeurt naar interval, nieuwe APK en een poetsbeurt.
Alle auto’s tot € 4.500 worden afgeleverd met een nieuwe APK.
Bij ons zijn er geen onverwachte verplichte kosten bij het kopen van een auto! De advertentieprijs is de all-in prijs. Geen gedoe en geen nonsens; Twentse nuchterheid noemen we dat!