MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 MOVE UP BLUEMOTION

794x bekeken
6 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Welkom bij Auto HoogenboomOccasions!
Dit betreft een occasion die wij direct kunnen leveren! Onze prijzen zijn inclusief btw, bpm, kosten rijklaar maken en leges, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op deze manier is rijklaar ook echt rijklaar!
Wij nodigen u graag uit deze auto in onze showroom aan de Driemanssteeweg 700 in Rotterdam te bekijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling occasions van Auto Hoogenboom Occasions Rotterdam via 010-4933500 of p.leeman@autohoogenboom.nl of jeroen.heijnen@autohoogenboom.nl Voor meer aantrekkelijke acties, zie www.autohoogenboomoccasions.nl. Aanbod onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
Vraag onze verkopers naar de meerprijs voor 1 jaar Das Welt garantie.
Bij Auto Hoogenboom Occasions, het occasioncentrum van Auto Hoogenboom Autogroep BV, heeft u keuze uit meer dan 120 occasions van Audi & Volkswagen. Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor een scherpe financiering en verzekering. U vindt ons occasioncentrum aan de Driemanssteeweg 700 te Rotterdam Zuid. Kijk voor ons complete occasion aanbod op www.autohoogenboomoccasions.nl