MarktPlaza

Volvo 780 - 2.8 Bertone Coupé Origineel NL

959x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Verkoop in opdracht van particulier. Deze Volvo 780 Bertone is in 1987 als directieauto gebruikt door Volvo Nederland. In 1988 heeft de huidige eigenaar de auto zakelijk gekocht bij de Volvo dealer in Enschede en hij heeft hem in 1996 naar privé gehaald. Rond deze periode is de auto gespoten omdat de eigenaar hem als een echte liefhebber wilde koesteren. Hij heeft vrijwel continu binnen gestaan. Uiteindelijk is de auto daarna nagenoeg niet gebruikt. Intussen is de eigenaar over de 80 jaar en wegens ruimtegebrek is de auto in oktober klaar gemaakt voor APK zodat we hem voor hem kunnen verkopen. We hebben hem goed gecontroleerd en we hebben nieuwe banden, remschijven en remblokken en een nieuwe accu gemonteerd. Hij rijdt weer als een zonnetje De auto verkeert in zeer goede staat van binnen en buiten er is alleen wel wat oud zeer terug gekomen... In de jaren 90 is er roest ontstaan boven de achterruit, dit was herstelt maar is teruggekomen, dat ziet er niet mooi uit. We hebben dit nog niet laten repareren want we willen de nieuwe eigenaar de kans geven dit op zijn manier te herstellen. Als dit in orde is gemaakt koop je een zeer goede originele Nederlandse Volvo 780 Bertone die alleen maar in waarde zal stijgen. De verkoop is van particulier aan particulier dus geen garantie. Vanwege het bouwjaar 1987 valt deze auto in de overgangsregeling voor de wegenbelasting: € 125 per jaar.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazdadealer voor Twente en omstreken Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer informatie.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.