MarktPlaza

Volvo 940 - 2.3i Polar 2.3 LPT Turbo

925x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze bijzonder mooie en originele Volvo 940 Automaat 2.3 Turbo LPT uit 1995 werd door een Hollander nieuw gekocht in België en door hem in 1998 meegenomen naar Holland. Uiteindelijk is dit een 2e eigenaars auto met een huidige geregistreerde en gedocumenteerde km stand van 134353 uiteraard zijn de boekjes, enige facturen en de NAP aanwezig. Deze km stand is voor een auto van dit kaliber natuurlijk laag te noemen en kan dan ook voor de volgende eigenaar een goed uitgangspunt zijn voor een langdurig partnership.
De Volvo is voorzien van metallic lak Pewter- Silver, het mooie bruine velours interieur maakt een bijna ongebruikte indruk natuurlijk was roken taboe in deze Volvo. Verdere opties, origineel glazen kantelschuifdak,lichtmetalen velgen,radio/cd,centraal slot, verwarmde voorstoelen en diefstalbeveiliging.
De fijn schakelende 4 trapsautomaat maakt het soepele rijden helemaal kompleet. Door zijn lage km stand en perfecte staat een super alternatief voor de zakelijke rijder ook gezien zijn lage fiscale bijtelling.
We vonden de 15 inch velgen ondanks dat ze origineel zijn wel n beetje iel, we vonden een paar originele Volvo 940 16 inch velgen, staan m toch beter, zie foto 1.
Recentelijk uitgebreide grote beurt gehad.
Voor info kunt U bellen: Alexander Strik Auto’s 0653164623