MarktPlaza

Volvo V50 - 1.6D S/S Advantage (110pk) Clima/ Cruise/ Elek.Pakket/ C.V. Afstand/ 16''LMV/ PDC/ Isofi

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2009 - mei 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 179 x 150 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 52 liter
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): U kan kiezen!: Voor €149,50 kan deze auto worden voorzien van een nieuwe APK, Kleine beurt en is het inclusief overschrijven en eventueel vrijwaren van de inruilauto! (Garanties en overige afleverpakketten in overleg)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
- Side Impact Protection System
Distributie set vervangen bij km stand: 128.000 2013. weer te vervangen bij km stand: 268.000 of 2023
Met een auto als deze Volvo V50 komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2010 heeft 263461 kilometer gereden. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Alle technologie in de Volvo V50 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2010 heeft 263461 kilometer op de teller staan. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!