MarktPlaza

Volvo V90 - 3.0 Nordic/ Youngtimer

736x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: 1997 - 1998
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.100 kg
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Quartz
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Bovag-garantie: Bij Buitenweg heeft u altijd de zekerheid van 6 maanden Bovag-garantie. Deze garantie is altijd bij de prijs inbegrepen, net als een geldige APK van minimaal 12 maanden. De auto heeft een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad en is professioneel gepoetst. De auto wordt bij aflevering op uw naam overgeschreven.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK
Referentienummer: 9639
Staat interieur: Goed
Bandenset: Zomerbanden
= Aanvullende opties en accessoires =
- buitentemperatuurmeter
- mistlampen voor
- Rookvrij
- Stof
Wilt u deze Volvo bezichtigen? Maak dan een afspraak met de afdeling verkoop. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beinvloeden.
Deze Volvo V90 3.0 Nordic/ Youngtimer is uitgerust met een benzinemotor met automaat.
De auto heeft een Solid white kleur en is uitgerust met lichtmetalen velgen, buitentemperatuurmeter, airbags, mistlampen en startonderbreker.
Buitenweg. Sinds 1895. Uw officiële Volvo-dealer in Midden Nederland met vestigingen in Baarn, Hilversum en Naarden. Wilt u deze Volvo bezichtigen? Maak dan een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.
Disclaimer: 
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.