MarktPlaza

Volvo XC90 - 2.4 D5 Summum incl. NAVI./LEER en NWE APK/GARANTIE

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 235/65 R17
GVW: 2.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 190 x 174 cm
Wielbasis: 286 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 185 km/u
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,2 l/100km (1 op 12,2)
Brandstofverbruik in de stad: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
CO2 uitstoot: 216 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 581 - 620 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- APK
- Armsteun voor
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels elektrisch met geheugen
- Buitenspiegels met verlichting
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugen
- garantie
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- incl boekjes
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- nationale autopas
- Navigatie-systeem full map
- Niveauregeling automatisch
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- ruitenwisser achter
- signaal vergeten verlichting
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Bij het ontwerpen van de Volvo XC90 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Een vijfcilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Volvo. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de Volvo uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. In deze Volvo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze Volvo is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. Deze Volvo XC90 komt uit 2004, werd geleverd van 01-09-2004 tot 15-05-2005 en kostte toen € 65,864.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2004 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 120 kW (163 PK) en een cilinderinhoud van 2401 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 185 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 12.3 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 8.20 liter per 100 km en hij weegt 2086 kg. De wegenbelasting bedraagt € 573.- per kwartaal.
Al onze auto's worden van binnen en buiten professioneel gepoetst. Tevens worden al onze occasions voorzien van een nieuwe APK en afleveringsbeurt (mits anders aangegeven in advertentie). Occasions onder de € 5000.00 worden voorzien van een maand garantie op de motor zelf en versnellingsbak( mits anders aangegeven in advertentie ). Occasions boven de € 5000.00 worden voorzien van 3 maanden garantie op de motor zelf en versnellingsbak. Als u verder nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen op: 0651156813 of 0341-417704. Graag tot ziens bij De Wit Occasions.