MarktPlaza

Voordeeplpakket Carcassonne ( 6 uitbreidingen )

203x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze set bevat :

Carcassonne : Legspel met puzzelelement. Rond Carcassonne ontwikkelt zich een landschap, waar de spelers hun meeples inzetten om zoveel mogelijk punten te halen. Meeples scoren als een bezette weg, stad, klooster of weiland wordt afgebouwd. Zet ze echter niet te snel in, want je hebt er maar weinig… Bovendien kunnen anderen jou dwarsbomen! 


Schapen & Heuvels: Constructieve uitbreiding op Carcassonne. Schaapsfiches en wijngaarden bieden mogelijkheden om op andere manieren punten te scoren. Een meeple op een heuvel telt eigenlijk voor 2. Ook prima te combineren met Carcassonne: Kathedralen & Herbergen!


Burgemeester & Abdijen: Nieuwe versie van de uitbreiding op Carcassonne. Zet burgemeesters in, die van schilden profiteren. Herenboerderijen verdrijven gewone boeren, terwijl abdijen alles afbouwen. Deze uitbreiding biedt kansen en bedreigingen om Carcassonne nog leuker te maken


Kooplieden en Bouwmeesters: Uitbreiding op Carcassonne. Leg extra tegels met bouwmeesters en houd varkens om de waarde van je weiden te verhogen.


Bruggen, Burchten & Bazaars: Uitbreiding op het legspel Carcassonne. Bouw bruggen en breid je wegen op een alternatieve manier uit. Met een burcht speculeer je op meer punten later in het spel en op de bazaar worden tegels geveild. Met nieuw artwork en nog meer variatie!


Het Circus: Constructieve uitbreiding op het populaire legspel Carcassonne. Zet meeples in de buurt van het circus, bouw menselijke piramides en zet je circusdirecteur in om extra punten te scoren. Zo wordt Carcassonne nog leuker! 


Kathedralen & Herbergen: Uitbreiding op het bekende legspel. Speel Carcassonne nu ook met zes spelers! Deze uitbreiding bevat een flink aantal nieuwe tegels, waaronder tegels met herbergen en kathedralen. Carcassonne: Kathedralen & Herbergen zorgt op een eenvoudige manier voor meer variatie en tactische mogelijkheden

Carcassonne speel je met 2-5 spelers vanaf 7 jaar.

Om de uitbreidingen van Carcassonne te kunnen spelen moet je in het bezit zijn van het basisspel Carcassonne.