MarktPlaza

Weinsberg CaraOne 540 EUH NIEUW 2020!!

402x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Weinsberg
Model: CaraOne 540 EUH NIEUW 2020!!
Bouwjaar: 2020
Lengte: 7.43 meter
Aantal slaapplaatsen: 6
Leeg gewicht: 1220 kg
Maximum gewicht: 1500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Indeling:
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Stahoogte: 209 cm
Rijklaargewicht: 1260 kg
Afmetingen bed 1: 187x86
Afmetingen bed 2: 199x86
Afmetingen ...
Stahoogte: 209 cm
Rijklaargewicht: 1260 kg
Afmetingen bed 1: 187x86
Afmetingen bed 2: 199x86
Afmetingen bed 3: 201x148
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 aparte bedden
- Buitenlamp
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Hagelbestendig dak
- Hefbed
- Indirecte verlichting
- Kachel
- Ladekast
- Lattenbodem
- Leeslampjes
- Matras traagschuim
- Midden-opstelling
- Middenkeuken
- Omvormer
- Schoonwatertank (vast)
In deze comfortabel uitgevoerde caravan, gebouwd door Weinsberg CaraOne 540 EUH in 2020, beschikt u over voldoende ruimte voor een fijne kampeervakantie. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Weinsberg caravan niet deren, het is er prima tegen bestand. Het laadvermogen bedraagt 240 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.
De riante rondzit is ideaal om gezellig aan te eten en te drinken, maar kan ook als extra slaapplaats dienen. De keuken is in het midden van de caravan geplaatst. Er is voldoende bergruimte, uiteraard zijn er ook een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan aanwezig. De 5 liter boiler, die in de caravan is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (145 liter) ingebouwd. De keukenbenodigdheden vinden een plekje in de ladekast.
Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Aan slaapcomfort zal het u in deze caravan, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer, waar tevens een cassettetoilet ingebouwd.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.
De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. Door de stabilisatorkoppeling en het ATC (Al-ko Trailer Control, anti slinger) ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.
De Weinsberg CaraOne 540 EUH heeft een vanaf prijs van € 19792,- (af fabriek)
Dit showmodel heeft de volgende extra: Smart pakket, Advanced pakket, Ambiente licht pakket, Serviceluik, Voorraam, Pechhulpset, ATC Al-ko Trailer Control anti slinger, Kastjes links en rechts voor i.p.v aflegplank, Rolbed functie enkele bedden, transportkosten.
Hierdoor komt de totaalprijs op € 24.423,- (af dealer)
Bent u geïnteresseerd in deze Weinsberg CaraOne 540 EUH? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.