MarktPlaza

Wild Land Adventure Cruiser daktent

28x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Wil je op avontuur gaan met een daktent? Dan is de Wild Land Adventure Cruiser wellicht de daktent voor jou! Deze hardcover daktent heeft een eenvoudig ontworpen ABS-kunststof doos. Dit staat niet alleen prachtig op uw auto, maar zorgt ook voor minder weerstand tijdens het rijden, waardoor u minder brandstof verbruikt. De meegeleverde ladder, die uitschuifbaar is tot 230 cm, wordt in een speciale uitsparing bovenop de kofferbak geplaatst, zodat je hem niet in de kofferbak hoeft te dragen.

Dankzij de gasdrukveren en het unieke Z-vormige frame is de daktent zeer eenvoudig te openen.De Adventure Cruiser is voorzien van alle voorzieningen die je van een daktent mag verwachten. De tent is voorzien van een comfortabel matras voor 2 personen en diverse ventilatieopeningen met klamboes. Ook zijn er diverse opbergvakken voor schoenen en andere spullen. Het interieur is voorzien van een ingebouwde LED-strip die kan worden gevoed door een optionele externe batterij.
Om de Adventure Cruiser te monteren moet de lengte van de dakdragers tussen de steunpoten minimaal 80 cm zijn. De afstand tussen de twee dakdragers moet tussen de 70 en 90 centimeter zijn.
Hoogte
125cm
Lengte
230cm
Breedte
160cm
Binnenmaat Lengte
200 cm
Binnenmaat Breedte
140cm
Binnenmaat Hoogte
105cm
Kleur
Beige
Totale gewicht
68,5 kg
Maximale ladderlengte
230cm
Materiaal binnentent
polykatoen
Materiaal dak
Plastic