MarktPlaza

Wild Land Bush Cruiser 140

42x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

De Bush Cruiser 140 is een ruime tent voor 2 personen. Met zijn dikke matras van maar liefst 7 cm ligt u zeer comfortabel. De Bush Cruiser is eenvoudig in- en uit te klappen dankzij de geïntegreerde gasveren. Met de meegeleverde telescopische ladder kun je de tent van 3 kanten betreden: van links, van rechts of van achteren. De Bush Cruiser wordt standaard geleverd met twee schoenenopbergvakken en een handige organizer voor kleine spullen aan de binnenkant. Daarnaast vind je in de tent een geïntegreerde LED-strip die je met een USB-kabel in een optionele powerbank van stroom kunt voorzien. Dankzij de geïntegreerde muggengaaspanelen kun je de Bush Cruiser goed ventileren zonder last te hebben van ongedierte.

Om de Bush Cruiser 140 te monteren heeft u een auto nodig die minimaal 71 kg daklast kan dragen. Het maximale gewicht dat uw auto kan dragen, vindt u in de boorddocumenten. Houd er rekening mee dat het gewicht van de daktent plus het gewicht van de dakdragers de maximale belasting van uw autodak niet mag overschrijden.

Voor extra bagageruimte is de kofferbak van de Bush Cruiser uitgerust met twee verstelbare dakstangen. U kunt dus extra uitrusting meenemen op uw daktent. U kunt deze dakdragers tot 75 kg belasten als de maximale belasting van uw autodak dit toelaat.
Type tent
Hardcover
Mark
Wildernis
Afmetingen opgevouwen
225x150x15 cm
Afmetingen uitgevouwen
225x150x133 cm
Aantal personen
2
Geschikt voor kampeermodus
Tent
Opblaasbaar

Binnenmaat Lengte
200 cm
Binnenmaat Breedte
140cm
Kleur
Grijs
Totale gewicht
71 kg
Minimale afstand tussen dakdragers
70 cm
Maximale afstand tussen dakdragers
90 cm
Minimale afstand tussen steunpoten
80cm
Maximale ladderlengte
230cm
Materiaal binnentent
polykatoen
Materiaal dak
Aluminium