MarktPlaza

Wilk S4

311x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Wilk
Model: S4
Bouwjaar: 2005
Lengte: 6.5 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Opties:
Fietsenrek: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Ringverwarming: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Airmix, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Fietsenrek, Gascomfoor, Hordeur, Kachel, ...
Koelkast, Lattenbodem, Lichtmetalen velgen, Omvormer, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortent.
Bijzonderheden:
Keurig onderhouden caravan met voortent + aluminium frame, fietsenrek voorop, Alko krik + kriksteunen,
plisee hordeur, aluminium velgen, Tempo 100-sticker voor Duitsland.
Afleverbeurt:
Bij de afleverbeurt voeren wij een BOVAG onderhoudsbeurt uit en zorgen wij er voor dat uw nieuwe aanwinst ook aan deze BOVAG-eisen voldoet. De remmen worden bijvoorbeeld getest op onze remmentestbank en hiervan krijgt u een rapport mee naar huis. Eventuele technische onvolkomenheden worden hersteld zodat u veilig met vakantie kan gaan. Daarbij zorgen wij dat de caravan een wasbeurt krijgt.
Uiteraard wordt bij de aflevering zoveel mogelijk uitgelegd zodat u thuis weet hoe het meeste werkt. De tenaamstelling verzorgen wij geheel voor u en u krijgt een opstap voor de toegangsdeur en een dissel-beschermhoes van ons meegeleverd. Samen met bovenstaande gaan wij u één jaar lang BOVAG-garantie geven zodat u veel zekerheid heeft. De BOVAG-sticker van goedgedrag wordt de stempel op het geheel.
De Afleverbeurt kost 375,=