MarktPlaza

Prachtig veelzijdig en multifunctioneel complex in Frankrijk

160x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het veelzijdige en multifunctionele bedrijf bevindt zich in het prachtige departement Charente (op de grens van de Dordogne en Limousin) in de regio Nouvelle-Aquitaine. Op slechts een dag rijden van Nederland (940 km vanaf Utrecht).

Vanuit het hotel kan men prachtige uitgestippelde wandelingen maken door de mooie natuur en de grote meren van de Haute Charente. Op circa drie kilometer afstand is er een internationale 18 holes golfbaan. Brise Bois is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Frankrijk! Of de plaats voor Kick off events, relatie evenementen, sales meetings, incentives etc.

Indeling drie hotelkamers: elk ongeveer 34m2 met eigen badkamer. De hotelkamers zijn bereikbaar via een stenen buitentrap.

Indeling drie appartementen: - 1e Appartement: twee slaapkamers, badkamer en keuken (oppervlakte 59m2) - 2e Appartement: twee slaapkamers, badkamer en keuken (oppervlakte 55m2) - 3e Appartement: twee slaapkamers, badkamer en keuken (oppervlakte 103m2) met een groot privéterras bij van 80m2

Er is nog een apart bijgebouw met een eigen terras. Dit gebouw wordt momenteel gebruikt voor de bbq en voor opslag. De begane grond heeft een oppervlakte van 40m2 en op de eerste etage 50m2.

Het zwembad: ca. 12 x 5 meter met groot (210m2) terras.

Privéwoning: ruim privéappartement ca. 140m². De woning met woonkamer, keuken, badkamer en vier slaapkamers heeft een eigen ingang.

Parkeergelegenheid: er zijn ruim voldoende parkeerplekken op eigen terrein (840m2)

Perceelgrootte: 20.000m2 en bedrijfsoppervlakte 870m2

Vraagprijs: € 980.000,- k.k.