MarktPlaza

Brightmach machinelamp

323x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Industriele led-machinelampen van Brightmach.

De Brightmach industriele led-werkverlichting voor in en op uw machine. Vanaf nu beter zicht op uw werkplek en dus meer controle. Geeft een super helder werklicht en zicht op het punt wat optimaal verlicht dient te worden. U werkplek of productie zoals nooit te voren optimaal verlichten met de Brightmach industriele led-machinelampen.

Robuuste Brightmach industriele led-machineverlichting.

De Brightmach industriele led-machinelampen zijn robuust, stof en vloeistof bestendig, kunnen tegen een stootje, zijn energie zuinig en heeft een enorme lange levensduur van 50.000 branduur. Genoeg branduren om prettig te kunnen werken en zien waar u mee bezig bent. Met de Brightmach industriele led-werklamp is het een genot om te werken, want er gaat tenslotte niets boven goede verlichting en daardoor beter zicht op uw werkzaamheden.

De Brightmach industriele led-werklamp is er in een aantal verschillende varianten en uitvoeringen. De kwaliteit, levensduur en de uitstraling zoals men gewend is van Brightmach industriele led-lampen blijven altijd gelijk en zijn herkenbaar aan zijn moderne oranje-zwarte uitstraling. De Brightmach industriele led-werklamp is geschikt voor meerdere toepassingen waar een led-werklamp veel te voorduren heeft en moet presteren. Waaronder CNC metaal, kunststof en houtbewerkende machines.

Alle types van Bightmach zijn voorzien van een RVS beugel om makkelijk te kunnen bevestigen in, op of aan de machine. De industriele led-machine werklamp kan onder een hoek worden versteld waar de voorkeur naar uit gaat. Zo kan het werk gebied optimaal worden uitgelicht.