MarktPlaza

Oprolbare rolweg voor laden en lossen

368x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Roll A Ramp de enige oprolbare rolweg voor het probleemloos overwinnen van niveau verschillen zoals: trappen - drempels - hoge ingangen of voor het laden van de auto is de Rolweg de oplossing voor u.
Rolweg is de meest flexibele oplossing als het gaat over het overbruggen van niveau verschillen voor alles wat wielen heeft zoals: rolstoelen - scootmobiel - transportkar - rolcontainers - flitecases.
De Roll A Ramp is gemaakt van hoogwaardig aluminium - opgebouwd uit losse panelen - deze zijn water doorlatend en permanent antislip - Rolweg is licht in gewicht en een duurzame investering.
De Rolweg is geschikt voor tijdelijke gebruik of vaste montage een uitgebreid pakket accessoires zorgt voor een veilige montage.
De Rolweg is opgebouwd uit losse panelen die onderling met elkaar verbonden zijn en met speciale bouten en moeren, die er voor zorgen dat de rolweg probleemloos kan scharnieren. Het voordeel van deze panelen is dat de rolweg makkelijk te verlengen of in te korten is naar eigen wens. Bij schade kunt u het kapotte deel eventueel zelf vervangen en blijft u rolweg veilig.
De maximale belasting van de Rolweg is vermeld op de website - de belasting is een puntbelasting in het midden van de ramp - in een aantal gevallen is de maximale belasting opgegeven met gebruik van extra steunpunten in het midden.