MarktPlaza

Zwitserse Herder pups

277x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Er zijn nog een paar puppies beschikbaar, die inmiddels graag naar hun nieuwe eigenaar willen gaan. Deze pups komen bij mijn moeder. Hier zijn ook beide ouders. De ouders van de pups zijn allebei vrolijk, vriendelijk en aanhankelijk. Het is mogelijk de pups samen met de moeder te zien, dan rijdt ik met ze terug naar Zuid-Limburg en spreken we daar af. Mocht dit niet nodig zijn, dan zijn de pups zelf te bezoeken in de Achterhoek. 

De puppies verblijven nu bij mij (sinds een paar dagen, dus ze zijn niet voor de 9 weken van hun ouders gescheiden), omdat bij mijn moeder nu verbouwd wordt. Ze groeien op in huis en mogen elke dag buiten hun rustmomenten los lopen door het huis. 
Ze zijn de auto, andere honden, katten en kinderen gewend. Nu ze bij ons thuis zijn, spelen ze onder toezicht met onze 2 honden en 2 katten en gaan hier super goed mee om!
Door middel van matjes binnen wordt er gewerkt aan hun zindelijkheid en ze er worden dagelijks rondjes buiten met ze gemaakt. Ze zijn heel lief en speels en houden ervan om gezellig te komen knuffelen. 
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.