MarktPlaza

Adria Unica 462LU enkele bedden

9823x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Adria
Model: Unica 462LU enkele bedden
Bouwjaar: 2003
Lengte: 6.4 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 1300 kg
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
Rond zit: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Douche: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Unica 462 LU of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.
In deze degelijk gebouwde caravan van het merk Adria, heeft u de beschikking over 4 slaapplaatsen. De caravan is uit het bouwjaar 2003. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De caravan heeft een gezellige rondzit die u eenvoudig kunt ombouwen tot comfortabele slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (77 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.
De slaapgelegenheid bestaat uit 2 aparte bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.
Om het verblijf tijdens koude dagen te veraangenamen, is de caravan voorzien van een verwarming.
Door de ingebouwde hordeur van deze caravan heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.
Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Unica 462 LU of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.