MarktPlaza

BMW X3 - 2.0i Business Line XDrive [LEER-NAVI-PDC]

535x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Kools Auto’s biedt u deze fraaie en complete BMW X3 2.0i Business Line aan (E83 LCI). Naast het stoere uiterlijk biedt deze auto een geweldig rijcomfort en de Business Line biedt precies de juiste luxe. Cognac kleurige lederen bekleding, full map DVD navigatie, parkeersensoren voor en achter, automatische verlichting, mistlampen voor, cruise control, black-line raamlijsten, dakreling en 17” lichtmetalen velgen maken deel uit van de extra’s van deze originele Nederlandse auto. De auto is prima onderhouden en verkeert in een erg nette staat. Alle boekjes en de meest recente onderhoudsfacturen zijn aanwezig.
Standaard worden al onze auto’s rijklaar afgeleverd. Rijklaar betekent dat alle wettelijke kosten zijn inbegrepen. Zo zijn alle auto’s voorzien van een geldige APK, krijgt de auto standaard een technische controle en worden alle vloeistoffen op peil gezet. Ook de kosten voor het overschrijven van het kentekenbewijs op uw naam zijn inbegrepen, de zgn. legeskosten.
U kunt er ook voor kiezen om de auto een onderhoudsbeurt en nieuwe APK te laten geven, deze APK is dan ten minste 1 jaar geldig vanaf de datum van aflevering. De kosten hiervoor bedragen € 350,- inclusief BTW.
Wij kunnen eventueel uw huidige auto inruilen. Mail ons via info@koolsautos.nl of bel / whatsapp via 06-46900381 voor een bezichtiging of een proefrit. Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend, op werkdagen tot 20.00u en in het weekend (zaterdag/zondag) in overleg.
Kijk ook eens op onze website www.koolsautos.nl.
Graag tot ziens in Eindhoven!