MarktPlaza

BMW X3 - XDrive30d High Executive sport pakket automaat alle opties bj 2012

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/60 R17
GVW: 2.390 kg
Afmetingen (LxBxH): 465 x 188 x 166 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 230 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 511 - 544 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegel elektrisch inklapbaar en automatisch dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- DVD-wisselaar
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Extra getint glas
- Grootlicht-assistent
- Halogeen mistlampen
- Hard disk
- Hoofdsteunen actief
- Houtafwerking interieur
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- LED INTELLIGENT LIGHT SYSTEEM
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- NAVIGATIE GROOT SCHERM
- Parkeersensor voor en achter
- privaciglas
- Radio-CD/MP3 speler
- SPORT PAKKET
- Sportstuur
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- Wis-/was installatie voor koplampen
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder motor en een automatische transmissie. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: sportstuurwiel, dvd-wisselaar, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW X3 samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren. Deze BMW X3 komt uit 2012, werd geleverd van 01-04-2011 tot 30-06-2014 en kostte toen € 80,211.-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2016 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 190 kW (259 PK) en een cilinderinhoud van 2993 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 230 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 6.2 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 6.00 liter per 100 km en hij weegt 1795 kg. De wegenbelasting bedraagt € 504.- per kwartaal.
Kom langs voor de beste deal in Nederland! U doet altijd een goede zaak met Rob v/d Heuvel Auto's. Wij bieden u continu een sterk wisselende voorraad.
Inruil, Verzekering en Financiering mogelijk
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob van den Heuvel of Bowdy van den Heuvel, of breng een bezoek aan onze showroom.
Telefoon: 06-53147319 / 06-40994248 (Ook bereikbaar via Whatsapp) of E-mail: rob.vdheuvelautos@gmail.com Website: www.robvdheuvelautos.nl
Disclaimer. Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook.
Rob v/d Heuvel Auto's
Bedrijvenweg 16
5272PB Sint-Michielsgestel
Tel: 0653147319
E-mail: rob.vdheuvelautos@gmail.com