MarktPlaza

Dreumes TV+Sjors & Sjimmie De Kolonel Slaat Door+Hercule+Le Seigneur de la Jungle,

80x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Alle vier zijn ze Nieuw in de verpakking.

Dreumes TV heeft 9 afleveringen van 5 minuten om de allerkleinsten kennis te laten maken met : Kleuren , Dieren , Vruchten , Muziek en Eenvoudig Tellen. Er is geen ondertiteling omdat er Nederlands wordt gesproken.Op de tweede foto leest u wat meer over de inhoud.

Sjors & Sjimmie met De Kolonel Slaat Door heeft een speelduur van 1 uur zonder ondertiteling omdat er Nederlands wordt gesproken. Op de vierde foto is een korte inhoudsbeschrijving te lezen.

Hercule Les XII Travaux is een Franse DVD met een speelduur van 1 uur met Nederlandse ondertiteling. Op de zesde foto is in het Frans een korte inhoudsbeschrijving te lezen.

Le Seigneur de la Jungle is ook een Franse DVD met een speelduur van 45 minuten en Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto is in het Frans een korte inhoudsbeschrijving te lezen.

U haalt ze op in Rotterdam-West voor € 1,50 per stuk. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88. Neem u ze alle 4 tegelijk over dan haalt u ze op voor € 5,00. De verzendkosten via Post NL zijn dan € 4,60 met Track & Trace.