MarktPlaza

Ford Kuga - 2.0 TDCI 140PK Titanium Dealer onderhouden

664x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: achterruitverwarming, achterruitwisser, airbag knie, airbag passagier, airbags zij, armsteun achter, elek. ramen voor + achter, elektrische ramen voor, garantie, garantie bespreekbaar, gordelspanners, incl boekjes, in hoogte verstelb. stoel(en), stoelverwarming voor
Wat betekend onze service voor u.
Wij bereken geen afleveringskosten!!
Deze occasions wordt bij u afgeleverd met standaard Bovag garantie ( mits het bedrag boven de 4500,- euro is) tenzij er andere afspraken worden gemaakt. Auto s onder de 4500,- euro 3 maanden garantie op de motor en versnellingsbak. ( Met uitzondering van de inruilers)
De auto krijgt een nieuwe APK keuring, gepolijst, schoongemaakt en een servicebeurt maakt het geheel compleet voor aflevering.
Altijd een gratis leenauto beschikbaar.
Sebastiaan Visser en Ton de Vries staan 24/7 klaar om u een professioneel advies te geven op elk gebied voor de aanschaf van uw nieuwe occasion.
Onze persoonlijke aandacht voor uw wensen, de gedegen zorg voor uw nieuwe auto en het hanteren van zeer scherpe prijzen heeft er toe geleid dat het aantal tevreden klanten zich dagelijks uitbreidt.
Via de Media en Internet bereiken wij een breed publiek, dat dagelijks een ruime keuze kan maken uit goede gebruikte auto’s.
Uiteraard bent u welkom in onze showroom in Zaandam maar uitsluitend na een telefonische afspraak aangezien wij veel auto’s verkopen aan diverse collega dealer/autobedrijven en dus veel onderweg zijn.
Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m zaterdag uitsluitend na telefonische afspraak!!
Ook eventueel in de avonduren.
Telefoon: 0756154017 App: 06-33855485
(Ondanks deze website met de grootste zorg wordt bijgehouden behouden wij het recht op evt. typefouten en/of verkeerde uitvoeringsdetails).
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.335 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 184 x 170 cm
Wielbasis: 269 cm
Inhoud laadruimte: 456/1.653 l
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 198 km/u
CO2 uitstoot: 154 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 431 - 459 per kwartaal